Аптека Лек-Фарм - Кочани

ул.Маршал Тито бр.15
Аптека ЛЕК ФАРМ се наоѓа во центарот на Кочани. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.