Аптека Корона Фарм - Битола

ул.Младински Бригади бр.1
Аптека Корона се наоѓа во Битола. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.