Аптека Јована Фарм

Ул. 1 бр.74 с.Трубарево
Аптека Јована Фарм се наоѓа во с. Трубарево на ул.1 бр. 74. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.