Аптека Јаглика - с.Јурумлери

ул.5 бр.18 с. Јурумлери
Аптека Јаглика е лоцирана на ул. 5 бр.18 во с. Јурумлери, општина Гази Баба. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски), ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.