АПТЕКА ИВИ-ТА

Ул.Ужичка Република бр.14 а, н. Драчево
Аптека Иви-та се наоѓа во населба Драчево во Скопје. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.