Аптека Хигија - Штип

Ул. Ванчо Прќе бр.52 Б
Аптека Хигија се наоѓа во Штип на ул. Ванчо Прќе бр.52 Б. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.