Аптека Хигија 2 - Росоман

ул.Пролетерска бб. с.Росоман
Аптека Хигија се наоѓа во центарот село Росоман, спроти училиштето. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.