Аптека Херба - Прилеп

ул. Борка Талески бр.3
Аптека Херба се наоѓа во строгиот центар на Прилеп. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.