Аптека Хедера

Т.Ц.Буњаковец лок.19 - приземје – Центар
Аптека Хедера се наоѓа во Т.Ц.Буњаковец лок.19 - приземје – Центар. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски), ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.