Аптека Флос - Охрид

Ул.Сирма Војвода бр.4
Аптека ФЛОС се наоѓа на ул. Сирма Војвода, веднаш до ЈЗУ ОПШТА БОЛНИЦА Охрид.
Отворена е на 20.05.1998 година. 20 години доверба, услуга и посветеност на пациентите.
Широк асортиман на лекови, препарати, бебешка програма итн.
20 ГОД ЗА ВАС СО НАС.