Аптека Фармед М 3 - Гостивар

Ул. ЈНА 294
Аптека Фармед М3 се наоѓа на ул. ЈНА 294 во Гостивар и располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски), ОТЦ производи, додатоци во исхраната, опрема и помагала, галенски производи, козметика, бебе програма, ортопедски кломпи итн.