Аптека Фармед-М 2 - Гостивар

ул.Мајор Чеде Филиповски бр.1
Аптека ФАРМЕД - М2 се наоѓа во Гостивар на адреса ул.Мајор Чеде Филиповски бр.1. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.