APTEKA FARMED-M

ул. Браќа Гиновски бб
Аптека ФАРМЕД - М се наоѓа во Гостивар на адреса ул. Браќа Гиновски бб. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.