Аптека Фарма Прикс Скопје

Ул. Втора Македонска Бригада бр. 15/3
Аптека Фарма Прикс се наоѓа на ул. Втора Македонска Бригада 15/3 во Скопје и располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски), ОТЦ производи, додатоци во исхраната, опрема и помагала, галенски производи, козметика, бебе програма, ортопедски кломпи итн.