Аптека Фармакон - Скопје

ул. Иво Лола Рибар Бр.72 блок 3 Скопје
Аптека ФАРМАКОН се наоѓа во општина Карпош кај млечен ресторан. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.