Аптека Фармација Плус

Ул. Слободан Митров Данко бр.55
Аптека Фармација Плус од Гевгелија на ул. Слободан Митров Данко бр.55 располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.