Аптека Фармација Нова - Ресен

Цар Самоил бр.2
Аптека Фармација Нова постои од 01.08.2012 година, се наоѓа на улица Цар Самоил бр.2 во центарот на Ресен наспроти јарболот на плоштадот.
Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови, ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, бебе програма итн.