Аптека Фарма Медика 2 - Росоман

ул. Пролетерска бр. 3 с.Росоман
Аптека Фарма Медика 2 се наоѓа во Росоман во склоп на амбулантата. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.