Аптека Фарма Медика - Кавадарци

Ул.Цанo Поп Ристов бр.36
Аптека Фарма Медика 1 се наоѓа во центарот на Кавадарци. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.