Аптека Фамили Фармаци

ул. Крсте Асенов бр.3 , Скопје | Чаир
Аптека Family Pharmacy се наоѓа во населба Скопје Север. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.