Аптека Еуро Мега Фарм 3 - Велес

Ул. Прва Комуна бр.2
Аптека Еуромега Фарм 3 се наоѓа во Велес на ул. Прва Комуна бр.2 . Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.