Аптека Еуро Мега Фарм 2

Ул. Ангел Мишев бр. 46
Аптека Еуромега Фарм 2 се наоѓа во Велес на ул. Ангел Мишев бр.46 . Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.