Аптека Ескулап - Штип

Ул. Христијан Тодоровски Карпош бр.25
Аптека Ескулап се наоѓа во Штип на ул. Христијан Тодоровски Карпош бр.25. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.