Аптека Фармација Ера 2 - Кичево

Бул. Ослободување бр. 44
Аптека Фармација ЕРА 2 се наоѓа во Кичево. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.