Аптека Еликсир - Струмица

ул. Димитар Влахов бр.29
Аптека ЕЛИКСИР е основана во 1993 година.
Издава лекови на рецепт, пелени со потврда
Широк асортиман на медицинска козметика, бебе програм и ОТЦ производи
Мерење на шеќер во крв и крвен притисок
Одредување на тип на кожа
Изработка на магистрални производи по пропишан рецепт и по споствени рецептури
Професионален и високо обучен кадар, кој е на располагање на пациентите со стручни совети за нивното здравје.

МОТО: Не е важно да се разбере цената на лекот, ами вредноста на советот