Аптека Дуо Фарм Велес

Ул. Благој Ѓорев бр. 119
Аптека Дуо Фарм се наоѓа во Велес на ул. Благој Ѓорев бр. 119. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.