Аптека До-Фарм

yл. Братство-единство бр. 57
Аптека ДО ФАРМ се наоѓа во центарот на Дебар и располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.