Аптека Диана - Кавадарци

ул.Илинденска бр. 22
Аптека Диана е основана 2006 година и се наоѓа во центарот на Кавадарци веднаш до Поштата.
Аптеката Диана издава лекови на товар на ФЗОМ. Располага со голема палета на производи од реномирани производители.
Лекови (комерцијални и фондовски)
Ортопедски обувки - кломпи и сандали
ОТЦ производи
Додатоци во исхраната
Бебе програма
Козметика
Бебе програма
Галенски производи итн.