Аптека Дателфарма Аеродром

ул.Вангел Тодоровски бр. 5 лок.2
Аптека Дател Фарма се наоѓа во Аеродром, веднаш до поликлиника Јане Сандански. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, бебе програма, галенски производи итн.