Аптека Б5 - Кичево

Ул. Цветко Јаковлески бр. 3А - 5, Кичево
Аптека Бруно 5 се наоѓа во Кичево на Ул. Цветко Јаковлески бр. 3А - 5 и располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.