Аптека Б1 - Кичево

ул.Маршал Тито бр.107
Аптека Бруно 1 се наоѓа во Кичево на ул. Маршал Тито 107. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.