Аптека Бледи 2 - Струга

Ул. ЈНА бр.1 влез бр.2
Аптека Бледи се наоѓа во Струга на пешачката улица во близина на пазарот. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.