Аптека Бледи - Струга

Ул.Маршал Тито б.б.
Аптека Бледи се наоѓа во центарот на Струга на пешачката улица во близина на пазарот. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.