Аптека Биомент - Богданци

Ул.Маршал Тито б.б
Aптека Биомент е основана на 11.03.1993 година.
Aптеката располага со широк асортиман на козметика, бебе програма, обувки итн. Биомент е застапник на производите од програмата на грчкиот бренд MAXI и располага со пелени од сопствен увоз.