Аптека Биола - Македонска Каменица

ул. Маршал Тито бр.21
Аптека Биола се наоѓа во Македонска Каменица на ул. Осоговска бр.30. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.