Аптека Биофарм 3 с.Ињево, Радовиш

с. Ињево
Аптека Био Фарм 3 се наоѓа во с.Ињево. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.