Аптека Биофарм 2 - Гевгелија

Ул.Маршал Тито бр.156
Аптека БИОФАРМ се наоѓа во Гевгелија. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.