Аптека Биофарм 1 - Гевгелија

Ул.Слободан Митров Данко бр.59
Аптека БИОФАРМ се наоѓа во центарот на Гевгелија, во близина на здравствениот дом. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.