Аптека Берна Фарм

ул. Цветан Димов б.б
Аптеката е основанa во 2009 година се наоѓа на главната улица во Чаир (ул.Цветан Димов) наспроти гостилница Пчела или спроти фурната во Чаир.

Аптека Берна располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски), ОТЦ производи, додатоци во исхраната, опрема и помагала, галенски производи, козметика, бебе програма, ортопедски кломпи итн.