APTEKA BENI-FARM

Ул. Индустриска ББ
Аптека Бени - Фарм се наоѓа во Пехчево на ул. Индустриска ББ. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.