Аптека Бела Фарм Кавадарци

Ул. Ѓуро Ѓаковиќ бр.2
Аптека Бела Фарм 1 се наоѓа во Кавадарци на ул. Ѓуро Ѓаковиќ бр.2. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.