Аптека Беладона

ул. 24 Октомври бр.25
Аптеката се наоѓа на улицата која води кон главната болница во Струмица, во близина на дирекцијата на ЈКПД.
Аптеката со своето долгогодишно професионално работење на своите пациенти им нуди богат асортиман на лекови и помосни лековити средства, козметика од повеќе реномирани фирми: креми, лосиони, сампони, купки, бебешка храна и козметика ,пелени за деца и возрасни.

Искуството и насмевката секогаш ќе го разубават Вашиот ден. Затоа повелете и уверете се во нашата работа.