Аптека Базилика

ул.Јани Лукровски бр.5 лок.10 Б
Аптека БАЗИЛИКА се наоѓа во Скопје населба Автокоманда. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.