Аптека Асли Фарм - Тетово

ул.29-ти Ноември бр.29 Тетово
Аптека АСЛИ ФАРМ се наоѓа во центарот на Тетово, спроти клиничкиот центар. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.