Аптека Аорта Фарм

ул.Илинденска бб Тетово
Аптека АОРТА се наоѓа во Тетово. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.