Аптека Андол-Г - Тетово

с .М.Речица ул.Луботенска бб.
Аптека АНДОЛ-Г се наоѓа во село Мала Речица. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.