Аптека Ана-Елена Скопје

Ул. Кумбара бр.30 влез 1 приземје лок.1
Аптекa Ана - Елена се наоѓа во Скопје на ул. Кумбара бр.30 влез 1 приземје лок.1 . Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.