Аптека Алтеа - Струмица

бул. Маршал Тито бр.2/1
Аптека Алтеа е основана во април 2005 год. и се наоѓа во самиот центар на Струмица на гратскиот плоштад до малата Пошта.
Во аптеките Алтеа може да се подигнат лекови на рецепт, витамини и минерали, козметика и храна за бебиња, козметика за возрасни, ортопедски кломпи, пелени за возрасни и деца, апарати за мерење крвен притисок и шекер, очила со корективни стакла.