Аптека Александра Фарм - Свети Николе

ул. Септемвриска бр. 4 Свети Николе
Аптека Александра Фарм се наоѓа во центарот на СВ. Николе. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.