Аптека Алек-Фарм Прилеп

ул. Моша Пијаде бр.151
Аптека Алек-Фарм започна со работа во 2002 година. Се наоѓа спроти Градски стадион во Прилеп, веднаш до Катастар. Производи од реномирани пpоизводители; Лекови (комерцијални и фондовски); ОТЦ производи; Додатоци во исхраната; Козметика; Производи за нега и хигиена; Медицинска опрема и помагала; Бебе програма; Галенски производи.